Tämän ominaisuuden avulla käyttäjät voivat palauttaa tietyn alueen leikkuun edistymisen takaisin 0 prosenttiin. Kun edistyminen on tyhjennetty, leikkuu alkaa seuraavalla kerralla alusta.
*Tämä ominaisuus on käytettävissä vain, kun leikkuri ei parhaillaan leikkaa kyseistä aluetta.
Toimi sovelluksessa seuraavasti:
- Napauta kartalla haluamaasi nurmikkoaluetta.
- Valitse ponnahdusvalikosta Tyhjennä edistyminen.
- Vahvista toiminto palauttaaksesi edistymisen arvoon 0 %.