Ta funkcja umożliwia użytkownikom zresetowanie postępu koszenia określonej strefy do 0%. Po wyczyszczeniu koszenie rozpocznie się od początku przy następnym uruchomieniu.
*Ta funkcja jest dostępna tylko wtedy, gdy kosiarka nie kosi aktywnie tego obszaru.
Jak to zrobić w aplikacji:
- Dotknij określonej strefy trawnika na mapie.
- Wybierz Wyczyść postęp z wyskakującego menu.
- Potwierdź działanie, aby zresetować postęp do 0%.