Med den här funktionen kan användare återställa klippningsförloppet för en specifik zon till 0 %. När förloppet har rensats börjar klippningen om från början nästa gång.
*Den här funktionen är endast tillgänglig när klipparen inte klipper området aktivt.
Så här gör du i appen:
- Tryck på den specifika gräszonen på kartan.
- Välj Rensa förloppet i popup-menyn.
- Bekräfta åtgärden för att återställa förloppet till 0 %.