Тази функция позволява на потребителите да нулират напредъка при косене на определена зона до 0%. След изчистването косенето ще започне отначало при следващото стартиране.
*Тази функция е достъпна само когато косачката не коси активно тази зона.
Как да го направите в приложението:
- Докоснете съответната зона от моравата на картата.
- Изберете Изчистване на напредъка от изскачащото меню.
- Потвърдете действието си, за да нулирате напредъка до 0%.