Tato funkce umožňuje uživatelům resetovat postup sekání konkrétní zóny zpět na 0 %. Po vymazání sekání při příštím spuštění začne znovu od začátku.
*Tato funkce je dostupná pouze tehdy, když se sekačka aktivně neseká danou oblast.
Jak to provést v aplikaci:
- Klepněte na konkrétní zónu trávníku na mapě.
- Vyberte Vymazat postup z rozbalovací nabídky.
- Potvrďte svou akci pro resetování postupu na 0%.