Ezzel a funkcióval a felhasználók egy adott zóna fűnyírási folyamatát visszaállíthatják 0%-ra. A törlést követően a fűnyírás a következő alkalommal az elejétől indul újra.
*Ez a funkció csak akkor érhető el, ha a fűnyíró nem nyírja éppen az adott területet.
Teendők az alkalmazásban:
- Koppintson a térképen az adott gyepzónára.
- Válassza ki az előugró menüben a Folyamat törlése lehetőséget.
- Erősítse meg a műveletet a folyamat 0%-ra való visszaállításához.