Ha törölni szeretne egy ütemezést, két egyszerű módszert használhat.
- Koppintson az ütemezés időtartamára, majd erősítse meg a Törlés gombra koppintva.
(1. módszer)
- Húzza balra az ütemezés időtartamát, majd a megerősítéshez koppintson a Törlés gombra.
(2. módszer)