Denne funksjonen lar brukere tilbakestille klippefremdriften for en spesifikk sone tilbake til 0 %. Når den er tilbakestilt, vil klippingen starte på nytt fra begynnelsen neste gang.
*Denne funksjonen er kun tilgjengelig når gressklipperen ikke aktivt klipper det området.
Slik gjør du det i appen:
- Trykk på den spesifikke plen-sonen på kartet.
- Velg Tøm fremdriften fra popup-menyen.
- Bekreft handlingen for å tilbakestille fremdriften til 0 %.