Ta funkcja pozwala użytkownikom zresetować postęp koszenia w określonej strefie do 0%. Po wyczyszczeniu, koszenie zostanie wznowione od początku przy następnym uruchomieniu.
*Ta funkcja jest dostępna tylko wtedy, gdy kosiarka nie aktywnie kosi ten obszar.
Jak to zrobić w aplikacji:
- Stuknij w konkretną strefę trawnika na mapie.
- Wybierz Wyczyść postęp z menu podręcznego.
- Potwierdź swoją akcję, aby zresetować postęp do 0%.