Den här funktionen gör det möjligt för användare att återställa klippningsframstegen för en specifik zon tillbaka till 0%. När det har återställts kommer klippningen att starta om från början nästa gång.
*Denna funktion är endast tillgänglig när gräsklipparen inte aktivt klipper det området.
Så gör du i appen:
- Tryck på den specifika gräsmattezonen på kartan.
- Välj Rensa framsteg från popup-menyn.
- Bekräfta din åtgärd för att återställa framsteget till 0%.