Tato funkce umožňuje uživatelům resetovat průběh sekání konkrétní zóny zpět na 0 %. Po vymazání začne sekání při příštím spuštění znovu od začátku.
*Tato funkce je k dispozici pouze tehdy, když sekačka aktivně neseká v dané oblasti.
Jak to provést v aplikaci:
- Na mapě klepněte na konkrétní zónu trávníku.
- V místní nabídce vyberte možnost Vymazat průběh.
- Potvrďte akci a resetujte průběh na 0 %.