Pokud chcete odstranit plán, můžete použít dvě jednoduché metody.
- Klepněte na časový úsek plánu a poté potvrďte klepnutím na Odstranit.
(Metoda 1)
- Přejeďte prstem doleva přes časový úsek plánu a poté klepnutím na Odstranit potvrďte.
(Metoda 2)
Pokud chcete odstranit plán, můžete použít dvě jednoduché metody.