Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy adott zóna nyírási előrehaladását 0%-ra állítsák vissza. A törlés után a nyírás legközelebb az elejéről indul újra.
*Ez a funkció csak akkor érhető el, ha a fűnyíró nem aktívan nyírja azt a területet.
Hogyan kell csinálni az alkalmazásban:
- Koppints az adott gyepzónára a térképen.
- Válaszd a Előrehaladás törlése lehetőséget a felugró menüből.
- Erősítsd meg a műveletet az előrehaladás 0%-ra állításához.