Denne funksjonen lar brukere tilbakestille klippefremdriften for en bestemt sone til 0 %. Når den er slettet, starter klippingen fra begynnelsen neste gang.
*Denne funksjonen er bare tilgjengelig når klipperen ikke klipper dette området aktivt.
Slik gjør du det i appen:
- Trykk på den aktuelle plensonen på kartet.
- Velg Clear the Progress fra hurtigmenyen.
- Bekreft handlingen for å tilbakestille fremdriften til 0 %.