Når du vil slette en tidsplan, finnes det to enkle metoder du kan bruke.
- Trykk på tidsplanens tidsrom, og bekreft deretter ved å trykke på Slett.
(Metode 1)
- Sveip til venstre på tidsplanens tidsrom, og trykk deretter på Slett for å bekrefte.
(Metode 2)