Ak chcete odstrániť plán, môžete použiť dva jednoduché spôsoby.
- Ťuknite na časový rámec plánu a potom potvrďte ťuknutím na Odstrániť.
(Spôsob 1)
- Potiahnite prstom doľava po časovom rámci plánu a potom potvrďte ťuknutím na Odstrániť.
(Spôsob 2)
Ak chcete odstrániť plán, môžete použiť dva jednoduché spôsoby.