Når du vil slette en tidsplan, kan du bruge to enkle metoder.
- Tryk på tidsplanens tidsrum, og bekræft derefter ved at trykke på Slet.
(Metode 1)
- Stryg til venstre på tidsplanens tidsrum, og tryk derefter på Slet for at bekræfte.
(Metode 2)
Når du vil slette en tidsplan, kan du bruge to enkle metoder.